Header

Nya EVGA GeForce GTX 780 6GB Step-Up

Fördubbla ditt minne med EVGA GeForce GTX 780 6GB grafikkort med EVGA Step-Up-programmet! Det stämmer! EVGA:s GeForce GTX 780 6GB finns nu tillgängligt i EVGA:s legendariska Step-Up-program! Du kan byta ut ditt aktuella EVGA grafikkort och få ett spritt nytt EVGA GeForce GTX 780 6GB grafikkort. Regler och villkor för EVGA Step-Up är gällande (se detaljer här). Se till att du är inloggad på ditt EVGA-konto och skriv in dig nedan för att bli meddelad när Step-Up startar för att säkra din plats i kön.

  • Trots att det är samma chipset kan du uppgradera från ett EVGA GeForce GTX 780 3GB till ett EVGA GeForce GTX 780 6GB (normalt tillåter vi inte Step-Up inom samma chipset)
  • Om du skriver in dig här och är inom ditt 90-dagars Step-Up-fönster blir din Step-Up fasthållen oavsett tillgänglighet och om Step-Up-programmet startar efter att ditt 90-dagars fönster har utgått!

EVGA:s GeForce GTX 780 6GB Step-Up är tillgängligt nu!

  • För att se om någon av dina produkter kvalificerar för Step-Up, logga in till ditt konto och gå till sidan My Products (Mina produkter).
  • Klicka på Product Details (produktinfo) för produkten du vill ge en Step-Up för att se om den är kvalificerad.