PC PRO Excellence Awards 2012

"EVGA vann massor av beröm från våra läsare för deras rikliga garanti program och kvalitén på deras eftermarknadssupport."

PC Pro, November 2012

"EVGA tar åt sig all ära detta år, 94% av rösterna för pålitlighet och 95% av rösterna för valuta för pengarna gör EVGA en klar segrare även i denna kategori."

PC Pro, November 2012

 

EVGA framröstad som vinnare i både grafikkorts och moderkorts kategorin i 2012 års PC Pro Excellence Awards.

EVGA har krönts "kungen av komponenter" på PC Pro Excellence Awards 2012, sopade de mattan med konkurrenterna och vann alla de bästa utmärkelser i "Grafikkort" och "Moderkort" kategorierna för andra året i rad. Tack till alla som röstat!

Läs hela artikeln, här: http://www.pcpro.co.uk/features/376954/pc-pro-excellence-awards-2012-the-full-results eller i PC Pro, November 2012 (Issue 217).

Hur utses vinnare?

"PC Pro Excellence Awards är kulmen på månader av feedback från våra läsare. Med 20 kategorier och minst fem frågor i varje kategori får vi fram en detaljerad bild av Storbritanniens IT köpvanor."

"Vi ber våra läsare att betygsätta varje produkt eller tjänst. Det som betygssätts är prestanda, tillförlitlighet eller värde för pengarna. Genom att konvertera läsarnas svar till numeriska värden får vi fram procentuella poäng för varje enskild kategori. Endast företag med ett stort antal röster är inkluderade."

PC Pro Excellence Awards 2012

Article viewed: 2915 times since 9/14/2012