Get your frag on
EGC Server List

Like/Follow Intel SSD on:

EGC All Servers Event

Börja sommaren med Intel och EVGA och vårt spelevenemang i början av sommaren! Inga tidiga kvällar eller morgnar längre! Nej… Inget sånt! Du har många kvällar med dygnet runt-spelande framför dig! Vi ger bort alla möjliga saker inklusive CPU:er, moderkort, SSD:er och mycket mer! Javisst, bjud hem dina vänner på er egen spelkväll, bilda lag och de kanske delar med sig om de vinner! Skriv in dig när som helst efter den 3 maj, och spela sedan, när som helst mellan den 17 och 31 maj på någon av våra spelservrar i listan för att kvalificera. Att skriva in sig är gratis och enkelt för alla som önskar delta. Officiellt spelande börjar den 17 maj kl 16 Pacific och fortsätter tills den 31 maj kl 23:59 Pacific. Vem som helst som skriver in sig och spelar under en valfri tidslängd i den här perioden kan vinna ett pris som är baserat på den tid man har spelat.

Det här är ingen tävling eller turnering. Så var med och ha kul när du fraggar dina vänner i vår EVGA-gemenskap.

För att kvalificera till den här händelsen behöver du bara skriva in dig med ditt Steam ID eller BF3 Soldier Name, logga in och börja spela när som helst mellan den 17 maj efter kl 16 Pacific och den 31 maj före kl 23:59. Enkelt, eller hur?!? Vi hoppas att det här är en sporre för dig att fortsätta spela på våra Team EVGA spelservrar. Besök den officiella EVGA Gaming-sajten innan evenemanget startar för att se hela listan på servrar!

Skriv in dig nu.

 

Prize List

Prize Level 3 – Vem som helst som spelar minst Två (2) timmar är kvalificerad att vinna på den här prisnivån

Prize Level 2 – Vem som helst som spelar minst En (1) timme är kvalificerad att vinna på den här prisnivån

Prize Level 1 – Vem som helst som spelar vilken tidslängd som helst är kvalificerad att vinna på den här prisnivån

Alla vinnare måste skicka e-post till webmaster@evga.com inom 14 dagar efter det att vinnaren förkunnats för att göra anspråk på sitt pris. Vinnare väljs ut och postas på EVGA webbsajt den 7 juni 2013 kl 00:00 (Pacific Day Time). Alla beslut är slutgiltiga och bindande.

 

Servers Provided By:

Besök den officiella EVGA Gaming-sajten innan evenemanget startar för att se hela listan på servrar!

 
 
Intel SSDs
 

© 2013 Intel Corporation.

Intel, the Intel logo, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the US and other countries.

Article viewed: 3112 times since 5/3/2013 9:22:12 AM