EVGA TORQ X10 Mouse – VINNARE AV UTMÄRKELSEN iF DESIGN AWARD 2015

I över 60 år har utmärkelsen iF DESIGN AWARD varit erkänd över hela världen som ett märke för överlägsen design. iF-loggan är en internationellt etablerad symbol som står för enastående prestationer i design.

EVGA har glädjen att meddela att spelmusen EVGA TORQ X10 har tilldelats utmärkelsen iF DESIGN AWARD för 2015! Antalet tävlanden var väldigt många: Den internationella juryn utvärderade nästan 5000 tävlingsbidrag från 53 länder för att bestämma vem som skulle tilldelas utmärkelsen.

EVGA TORQ X10-musen deltog i disciplinen: Produkt / Kategori: Dator.

Om EVGA TORQ X10

Spelmusen EVGA TORQ X10 är byggd med material av högsta kvalitet inklusive en yta av äkta kolfiber, och från grunden utformad för att tillfredsställa de tuffaste spelarna med en hög kvalitets lasersensor som ger upp till 8200 DPI, ett inställningsbart viktsystem, nio programmerbara knappar samt ett unikt storlekssystem med vilket du kan justera höjden och längden på musens kropp.

Men vi stannade inte där. EVGA TORQ X10 är utrustad med Omron-brytare av högsta kvalitet med en livslängd på över 20 miljoner klick. Vi gjorde även en bas helt av metall som ger en solid konstruktion, den senaste Avago 9800 lasersensorn med upp till 8200 DPI med 1000 Hz uppdateringsfrekvens, en 1,8 m silverbelagd USB-kabel och mycket mer.

Lär dig mer om spelmusen EVGA TORQ X10