EVGA SuperNOVA GS/PS Power Supply – FREE Warranty Upgrade!

Funderar du på att köpa ett EVGA SuperNOVA GS eller PS nätaggregat? Här är ytterligare ett jättebra skäl att göra det: EVGA erbjuder en GRATIS förlängning av garantin till 7 år på GS- och PS-modeller! Allt du behöver göra är att registrera ditt EVGA SuperNOVA GS eller PS nätaggregat och den förlängda garantin läggs automatiskt till på ditt EVGA-konto.

EVGA SuperNOVA GS- och PS-nätaggregaten följer EVGA-traditionen med kompromisslös kraft och prestanda, så vi höjde insatsen och gjorde dem nästintill TYSTA. GS / PS-serien av nätaggregat ger överlägsna prestanda, Guld- och Platina-nivåer av effektivitet och extremt låga ljudnivåer vilket gör dem till de perfekta nätaggregaten i en ljudmedveten miljö.

Lär dig mer om EVGA SuperNOVA GS/PS nätaggregat

Kvalificerande EVGA SuperNOVA nätaggregat

EVGA SuperNOVA 1000 PS nätaggregat

7 år med förlängd garantiuppgradering

220-PS-1000-V2

EVGA SuperNOVA 1050 GS nätaggregat

7 år med förlängd garantiuppgradering

220-GS-1050-V2

EVGA SuperNOVA 850 GS nätaggregat

7 år med förlängd garantiuppgradering

220-GS-0850-V2

TYST drift vid små till normala belastningar

Eco-läget EVGA ECO Mode möjliggör tyst drift vid små till normala belastningar och genererar 0 dB buller. Fläktarna startar bara när de behövs vilket håller ditt system kallt och tyst.

Enkelt +12 V:s uttag

Ett enkelt +12 V:s uttag erbjuder den bästa uteffekten, spänningsstabiliteten och kompatibiliteten med den senaste hårdvaran. EVGA SuperNOVA 850GS / 1050GS / 1000PS ger upp till 70 A / 87 A / 83 A respektive på ett enda uttag!

LLC resonanskretslayout

Full DC till DC, LLC resonanskretsdesign förbättrar effektiviteten.

Helt modulär

Helt modulär design medger att var och en av kablarna kan tas bort från nätaggregatet för att förenkla installation och borttagning. Du kan även utelämna onödiga kablar för att förhindra kabelröra och maximera luftgenomströmning.

NVIDIA SLI-certifiering

Kör flera NVIDIA grafikkort för den ultimata spelupplevelsen. SuperNOVA 850, 1050 GS och 1000 PS ger dig den effekt du behöver för att driva dessa krävande system och för att uppnå bästa överklockningar.

Japanska Nippon Chemi-Con solid-state-kondensatorer av högsta kvalitet

Erhåll största möjliga pålitlighet och bästa prestanda med användningen av japanska solid-state-kondensatorer av högsta möjliga kvalitet.

Teflon nano-stål kullager

Teflon nano-stål kullager av hög kvalitet garanterar lång livslängd och tyst drift.

Article Navigation Left Article Navigation Right