UNIGINE Superposition Advanced Edition GRATIS för EVGA ELITE-medlemmar som har ett grafikkort från EVGA GeForce 10-serien*

Under en begränsad tid får EVGA ELITE-medlemmar som köpt ett grafikkort från EVGA GeForce 10-serien från och med 1 mars 2017 en GRATIS kopia av UNIGINE Superposition Advanced Edition, till ett värde på 19,95 USD! UNIGINE Superposition är testprogramvara för extremprestanda och stabilitet hos PC-hårdvara, inklusive grafikkort, nätaggregat och kylsystem. Testa din rigg med fabriksinställningar och överklockning med verklig belastning! Programvaran ger en interaktiv upplevelse i en vackert detaljerad miljö.

Kampanjen gäller EVGA ELITE-medlemmar som är originalägare till ett registrerat grafikkort i EVGA GeForce 10-serien.

Med UNIGINE Superposition Advanced Edition kan du bland annat göra följande:

  • Tävla globalt med andra datorfantaster
  • Upplev VR med Oculus Rift och HTC Vive
  • Kontrollera hårdvarans stabilitet med ett påfrestningstest
UNIGINE Superposition Advanced Edition

Villkor

Kampanjen för EVGA Superposition Advanced Edition är endast tillgänglig för EVGA ELITE-medlemmar som är originalägare till en produkt från EVGA GeForce 10-serien som köpts från och med den 1 mars 2017. EVGA gör inga undantag för produkter som köpts innan 1 mars 2017, personer som inte är kvalificerade för ett EVGA ELITE-medlemskap eller produkter som inte är från EVGA GeForce 10-serien. Alla villkor och instruktioner måste följas för att kunna få en inlösningsbar kampanjkod. Denna kampanj är tillgänglig under en begränsad tid eller så länge lagret räcker. Fler villkor kan gälla.

KRAV FÖR ATT DELTA:

  1. Du måste ha ett konto på EVGA.com (du registrerar dig gratis på https://eu.evga.com/login.asp).
  2. Du måste vara EVGA ELITE-medlem. Mer information här.
  3. Du måste vara originalägare till ett kvalificerat grafikkort från EVGA GeForce 10-serien. Kvalificerade kort från 10-serien inkluderar:
    • EVGA GeForce GTX 1080 Ti
    • EVGA GeForce GTX 1080
    • EVGA GeForce GTX 1070
    • EVGA GeForce GTX 1060 6GB
    • EVGA GeForce GTX 1060 3GB
    • EVGA GeForce GTX 1050 Ti
    • EVGA GeForce GTX 1050
    • EVGA GeForce GTX 1030
  4. Den kvalificerade produkten måste registrerats på EVGA.com av originalägaren innan den här kampanjen löper ut.
  5. En giltig faktura för den kvalificerade produkten från platsen där köpet gjordes måste laddas upp på EVGA.com.
  6. –RX products and products received through the EVGA Step-Up® Program do not qualify.

FRISKRIVNING:

Erbjudanden om gratisspel är giltiga från 10 maj 2017 under en begränsad tid eller så länge lagret räcker. På grund av den begränsade tiden och tillgängligheten finns ingen garanti om att en inlösningsbar kampanjkod är tillgänglig även om alla instruktionerna följs. Erbjudandet gäller endast för en inlösningsbar licenskod för Superposition Advanced Edition. Endast en inlösningsbar kampanjkod ges per person. Erbjudandet är endast tillgängligt via EVGA.com och kan lösas in på https://eu.evga.com/articles/01109/unigine-superposition-benchmark/; För att kunna använda licensnyckeln måste det kostnadsfria Superposition-benchmarkvärdet hämtas från https://benchmark.unigine.com/superposition. Erbjudandet får inte ersättas, bytas, säljas eller lösas in mot kontakter eller andra varor eller tjänster. Kunden ansvarar för alla federala, statliga och lokala avgifter eller skatter i samband med mottagandet och användningen av priset. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder. EVGA:s anställda, deras nära anhöriga (partners, föräldrar, syskon och barn) och medlemmar i hushållet för sådana anställda får inte ta del av det här erbjudandet.

EVGA kan inte hållas ansvariga för fel, utebliven information, avbrott, borttagningar, defekter, fördröjningar i användande eller överföring, kommunikationskanaler eller andra fel som gör att kunden inte kan följa instruktionerna för att få en licenskod som kan lösas in i samband med den här kampanjen. Om kunder har problem med eller frågor om att följa instruktionerna ovan kan de kontakta webmaster@evga.com.