EVGA:s event Midnight Masquerade på Instagram

EVGA:s event Midnight Masquerade på Instagram!

När månen når sin högsta punkt börjar vår midnattsmaskerad! Vi samlas i hemlighet klädda i omsorgsfullt komponerade maskeraddräkter för att fira EVGA och Intels fantastiska produkter och event! Dansa genom natten och hjälp oss att sprida information om vårt event! Dina chanser att vinna ökar med varje bidrag du skickar in! Du hittar information nedan om alla sätt som du kan delta.

Missa inte chansen att vinna ett av de fina priserna nedan – se till att skicka in alla dina bidrag mellan 10 oktober 2017 och 24 oktober 2017. Besök den här sidan på nytt den 27 oktober 2017 för att se om du är den lyckliga vinnaren!

EVGA Midnight Masquerade
  • Ange ditt namn och din e-postadress
  • Besök @TEAMEVGA på Instagram (länk finns i widgeten)
  • Visa EVGA-foto nummer 1 som valts ut av EVGA på Instagram (länk finns i widgeten)
  • Visa EVGA-foto nummer 2 som valts ut av EVGA på Instagram (länk finns i widgeten)
  • Se EVGA Intel-moderkort på [lead to motherboards on online store] (länk kommer att finnas på kampanjsidan)
  • Se EVGA på Reddit (länk finns i widgeten)
  • Prenumerera på TEAMEVGA:s YouTube-kanal (länk kommer att finnas på kampanjsidan)
  • Dela med dina följare
    • Du får ett extra tävlingsbidrag för varje person som deltar med en valbar EVGA-länk (länk kommer att finnas på kampanjsidan)
    • Du kan dela via e-post, Facebook, Twitter eller Pinterest
    • För att bli kvalificerad för ett extra tävlingsbidrag måste din vän (som du hänvisat till) utföra minst en (1) åtgärd (skicka ett bidrag)

Det är allt! Nu har du deltagit i tävlingen!**

Vinnarna annonseras via widgeten och på artikelsidan på eu.evga.com/articles/01153/midnight-masquerade-instagram-event/, och de kommer dessutom att kontaktas personligen via e-post.

Eftersom det kan finnas flera deltagare med samma för- och efternamn kommer EVGA att kontakta varje vinnare personligen inom 24 timmar efter att vinnarnas namn publicerats.

Det här är vad du kan vinna!

1x Paket 1

OFFICIELLA VILLKOR

OFFICIELLA VILLKOR

INGET KÖPTVÅNG. KÖP ELLER BETALNINGAR FÖRBÄTTRAR INTE DINA CHANSER ATT VINNA TÄVLINGEN.

Rätt att delta

För att kunna delta i tävlingen måste du vara minst 13 år gammal. Genom att delta i denna utlottning accepterar deltagarna dessa officiella regler och EVGA Corporations beslut, som är slutgiltiga i alla ärenden som berör denna utlottning.

Utlottningen börjar

10 oktober 2017 kl. 11:00 PST.

Utlottningen avslutas

24 oktober 2017 kl. 23:59:59 PST.

Anställda hos EVGA, dess moderbolag, filialer och dotterbolag och de anställdas anhöriga kan inte delta i denna utlottning.

EVGA ansvarar inte för försenade, försvunna, ofullständiga, ogiltiga, felskickade tävlingsbidrag och registreringar eller fel på elektriska överföringar som leder till utelämningar, avbrott, borttagningar, fel, fördröjd drift eller fördröjda överföringar som leder till att deltagaren inte kan fullfölja ett eller alla av de sätt som går att vinna för kampanjen EVGA:s event Midnight Masquerade på Instagram.

EVGA förbehåller sig rätten att ändra eller uppdatera regler, villkor och priser kopplade till det här erbjudandet när som helst utan föregående meddelande.

Gör något av följande under utlottningsperioden för att delta i tävlingen:

Under utlottningsperioden kommer EVGA att tillhandahålla en widget på kampanjsidan för EVGA:s event Midnight Masquerade på Instagram på https://eu.evga.com/articles/01153/midnight-masquerade-instagram-event/. Den här sidan/widgeten kommer att tillåta användare att skicka ett tävlingsbidrag för kampanjen på flera sätt:

  • Ange ditt namn och din e-postadress
  • Besök @TEAMEVGA på Instagram (länk finns i widgeten)
  • Visa EVGA-foto nummer 1 som valts ut av EVGA på Instagram (länk finns i widgeten)
  • Visa EVGA-foto nummer 2 som valts ut av EVGA på Instagram (länk finns i widgeten)
  • Se EVGA Intel-moderkort på [lead to motherboards on online store] (länk kommer att finnas på kampanjsidan)
  • Se EVGA på Reddit (länk finns i widgeten)
  • Prenumerera på TEAMEVGA:s YouTube-kanal (länk kommer att finnas på kampanjsidan)
  • Dela med dina följare
    • Du får ett extra tävlingsbidrag för varje person som deltar med en valbar EVGA-länk (länk kommer att finnas på kampanjsidan)
    • Du kan dela via e-post, Facebook, Twitter eller Pinterest
    • För att bli kvalificerad för ett extra tävlingsbidrag måste din vän (som du hänvisat till) utföra minst en (1) åtgärd (skicka ett bidrag)

Varje sätt att skicka in tävlingsbidrag kan användas en (1) gång, om inget annat anges, upp till maximalt sju (7) olika tävlingsbidrag online per person, per e-postadress och per hushåll, oavsett om en person har mer än en adress eller mer än en person använder samma adress. Om en deltagare försöker skicka in fler bidrag än vad som anges ovan genom att använda flera/olika profiler, identiteter, registreringar och inloggningar eller andra metoder kommer deltagarens bidrag att förklaras ogiltiga och deltagaren kommer att uteslutas från tävlingen. Deltagare som använder sig av automatiska system för att delta kommer att uteslutas ur tävlingen. Om tvister uppstår beträffande en registrering anses den auktoriserade kontoinnehavaren för profilen som användes för registreringen utgöra registreraren eller deltagaren. Den ”auktoriserade kontoinnehavaren” är den verkliga person som har en profil på var och en av respektive social medieplattform. Den potentiella vinnaren kan bli tvungen att visa upp bevis på att hen är den auktoriserade kontoinnehavaren. Utlottningen följer den lagstiftning som gäller i USA och är ogiltig där den förbjuds i lag.

Alternativa sätt att delta:

Du kan även delta i utlottningen genom att skicka ett vykort i standardstorlek med ditt namn och din e-postadress till: EVGA:s event Midnight Masquerade på Instagram, 408 Saturn St., Brea, CA 92821. Poststämpeln på bidrag som sänds in på vykort ska falla inom utlottningsperioden för att de ska inkluderas i utlottningen, och endast ett vykort/en e-postadress kan skickas in under utlottningsperioden.

Val av vinnare / Slumpmässig dragning:

Potentiella vinnare lottas fram bland alla kvalificerade bidrag. Vinnarnas namn publiceras senast den 27 oktober 2017 PST. Vinstoddsen beror på antalet kvalificerade bidrag som mottagits.

Priserna för den här kampanjen är: https://eu.evga.com/articles/01153/midnight-masquerade-instagram-event/

Priser delas ut utan någon som helst garanti från EVGA, vare sig uttalad eller underförstådd, utan begränsning, med undantag av fall där detta bryter mot federala, statliga, provinsiella eller lokala lagar eller bestämmelser. Alla federala, statliga, provinsiella och lokala lagar och bestämmelser tillämpas. Priset kan inte bytas ut mot kontanter, men EVGA kan enligt eget omdöme byta ut priset mot ett annat pris av lika eller högre värde. Priser kan inte överlåtas till en annan person. Om ett pris/meddelande om ett pris returneras kan detta leda till att deltagaren utesluts ur kampanjen och en annan vinnare väljs. Potentiella vinnare som inte kontaktar EVGA inom 14 dagar från vårt första kontaktförsök förlorar sitt pris. EVGA förbehåller sig rätten att efter eget omdöme utesluta deltagare från utlottningen om det finns rimliga skäl att anta att deltagaren har försökt underminera det lagliga genomförandet av denna utlottning genom fusk, bedrägeri, andra orättvisa spelförfaranden eller missbruk, hot eller trakasserier som riktats mot någon annan deltagare, EVGA:s anställda eller filialer.

Användning av vinnarens namn och uppgifter:

Genom att delta i tävlingen ger varje deltagare EVGA, dess representanter och licensinnehavare rätten att utan ytterligare kompensation använda deltagarens namn och uppgifter i sändningar, tryck och reklam i samband med denna utlottning.

Ansvarsbegränsning:

Genom att delta samtycker deltagarna till att friskriva EVGA och deras handläggare, ledning, anställda och agenturer från anspråk, förlust, ansvar eller skada av något slag som uppstår på grund av kundens deltagande i utlottningen eller mottagande eller användning av priset.

Priset kan inte bytas ut:

Priset kan inte bytas in mot kontanter, men EVGA kan enligt eget omdöme byta priset mot ett annat pris av lika eller högre värde. Priset kan inte överlåtas till en annan person.

Vinnaren ansvarar för alla federala, statliga och lokala skatter i samband med mottagandet och användningen av detta pris.

Alla tvister, anspråk och rättsgrunder som uppstår på grund av eller i samband med den här utlottningen, eller i samband med pris som delats ut, ska lösas individuellt utan någon form av kollektiv talan, och uteslutande genom skiljedom. Anspråk, domar och skiljedomsutslag ska vara begränsade till faktiska kostnader som åsamkats, inklusive kostnader kopplade till att delta i denna utlottning, men i inget fall advokatkostnader. Dessa officiella regler ska regleras av, lyda under och tolkas enligt lagarna i delstaten Kalifornien i USA, utan hänsyn till några lagvalsregler. Om någon eller några bestämmelser i de här officiella reglerna skulle befinnas vara ogiltiga eller ogenomförbara ska alla övriga bestämmelser förbli i full kraft och effekt. To the extent permitted by law, the rights to litigate, seek injunctive relief or make any other recourse to judicial or any other procedure in case of disputes or claims resulting from or in connection with the Sweepstakes are hereby excluded, and all Participants expressly waive any and all such rights.

Erbjudandet gäller inte där det är förbjudet.

Sponsor: Utlottningen sponsras av EVGA Corporation (EVGA), ett kaliforniskt företag med huvudsakligt säte på 408 Saturn St., Brea, CA 92821, USA.

Den här kampanjen sponsras, främjas, administreras eller associeras inte på något sätt med Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest eller Twitter.