Destiny 2: NYA LEGENDER TRÄDER FRAM

Kampanjen är stängd.

NYA LEGENDER TRÄDER FRAM

GÄLLER UNDER EN BEGRÄNSAD TID. KÖP GEFORCE® GTX OCH FÅ DESTINY 2.

Bli Game Ready med EVGA® GeForce GTX 10-serien och upplev Destiny 2 på datorn. Gäller under en begränsad tid. Köp ett utvalt GeForce GTX 1080 Ti- eller GeForce GTX 1080-grafikkort, ett datorsystem eller en bärbar dator och få Destiny 2 när det lanseras för dator!

Mänsklighetens sista säkra stad har invaderats av en överväldigande styrka ledd av Ghaul, den fruktade anföraren av brutala Red Legion. Han har berövat stadens väktare deras makt och tvingat de överlevande att fly. Du beger dig till vårt solsystems mystiska, oupptäckta världar för att upptäcka en arsenal av vapen och förödande nya stridstekniker. För att besegra Red Legion och konfrontera Ghaul måste du återförena mänsklighetens skingrade hjältar och tillsammans med dem slå tillbaka för att rädda vårt hem.


SE DEN EXKLUSIVA GAMEPLAY-TRAILERN I 4K


Skaffa EVGA® GEFORCE® GTX 10-serien

Grafikprocessorerna i EVGA® GeForce GTX 10-serien ger liv åt en vacker värld i Destiny 2 i fantastiska 4K. Upplev en otroligt smidig, skärmflimmerfri spelupplevelse med NVIDIA G-SYNC™ och dela dina största spelögonblick med NVIDIA ShadowPlay™ med hjälp av GeForce Experience™.

EVGA GeForce GTX 1080 Ti

EVGA®

GeForce® GTX 1080 Ti

Läs mer

Tillgängliga varunummer

EVGA GeForce GTX 1080

EVGA®

GeForce® GTX 1080

Läs mer

Tillgängliga varunummer

EVGA GeForce GTX 1080

EVGA®

SC17 1080

Läs mer

Tillgängliga varunummer

  • 768-55-2633-T1