Köp EVGA CLC och tävla om en av tre grafikkort av modellen EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 ELITE

Vi ger bort tre grafikkort av modellen EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 ELITE till ägare av EVGA CLC! EVGA CLC-kylarna ger otroligt effektiv vattenkylning, RGB-funktioner och programkontroll. Med den nya LED-synkroniseringen kan du synkronisera både kylaren EVGA CLC och grafikkortet EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 ELITE i total RGB-harmoni.

Lär dig mer om CLC-kylprodukterna från EVGA

Erbjudandet har upphört att gälla.

Hur du deltar? Se nedan!

  1. Du behöver äga en EVGA CLC-kylare. Du hittar en komplett lista över EVGA CLC-produkter här.
  2. Registrera EVGA CLC-produkten här.
  3. Godkänn användarvillkoren och registrera dig nedan!

Vinnarna kommer att väljas och kontaktas den 16 mars 2018

Du måste vara inloggad
Klicka här för att logga in

Officiella villkor

DU BEHÖVER INTE KÖPA ELLER BETALA NÅGOT FÖR ATT DELTA ELLER VINNA. ATT GÖRA ETT KÖP ÖKAR INTE DINA CHANSER ATT VINNA.

Kampanjen varar:

EVGA-kampanjen Köp en EVGA CLC-kylare, registrera dig för en chans att vinna ett av tre grafikkort av modellen EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 ELITE (”CLC-kampanjen”) börjar den 5 december 2017 och slutar den 16 mars 2018 .

Rätt att delta:

EVGA:s CLC-kampanj är öppen för kunder och deltagare i Nord- och Sydamerika, Europa, Mellanöstern och Afrika samt Asien- och Stillahavsområdet. Ett förstapris kommer att vara tillgängligt för varje region. Giltigheten för deltagandet kommer att baseras på kundens eller deltagarens postadress på EVGA.com eller mottagna vykort.

Anställda och chefer hos Sponsorn samt dess dotterbolag, samarbetspartners, moderbolag, distributörer, återförsäljare, reklambyråer och nära familjemedlemmar eller de som lever i sådana personers hushåll, har inte rätt att delta i kampanjen. Alla internationella, federala, statliga, provinsiella och lokala lagar och bestämmelser tillämpas. Ogiltig där den förbjuds i lag.

Sätt att delta:

Deltagandet begränsas till ett bidrag per person och hushåll under CLC-kampanjens varaktighet. Alla bidrag har lika stor chans att vinna. Sponsorer är inte ansvariga för brev som förloras, skadas, inte går att läsa, kommer för sent, skickas fel eller skickas med otillräckligt porto. Dessutom ansvarar inte Sponsorer för korrespondens över internet som inte mottagits på grund av teknik/överföringsproblem bortom deras rimliga kontroll. Det finns två sätt att delta under kampanjperioden:

  1. Originalägare av EVGA CLC med originalfaktura måste registrera sin kvalificerade EVGA CLC-produkt på https://eu.evga.com/register/. Efter registreringen måste kunden överföra en kopia av sin faktura till https://eu.evga.com/invoice/. Därefter måste kunden besöka evenemangets webbsida på https://eu.evga.com/articles/01172/buy-clc-enter-win-1080ti-ftw3/ för att registrera sig för kampanjen. Efter att ha registrerat sig hos EVGA.com måste kunden acceptera dessa villkor och skicka in ett bidrag, detta registrerar kontoinnehavaren för CLC-kampanjen. Ett bidrag per kund och per hushåll.
    • EVGA CLC-produkter som kan registreras för tävlingen:
      1. EVGA CLC 280 (400-HY-CL28-V1)
      2. EVGA CLC 240 (400-HY-CL24-V1)
      3. EVGA CLC 120 (400-HY-CL12-V1)
      4. EVGA CLC 120 CL11 (400-HY-CL21-V1)
  2. Du kan också delta via post utan att göra ett köp. Det gör du genom att skicka ett handskrivet papper i storleken 7,5 x 12,5 cm i ett kuvert (inte större än M65) eller genom att skicka ett vykort i standardstorlek. Dessa bidrag måste innehålla ditt namn, din fullständiga adress och ditt postnummer (eller ditt lands motsvarande adressformat), telefonnummer där du kan nås dag- och kvällstid samt din e-postadress (om du har en) till:
    • The EVGA CLC Promotion
    • 408 Saturn St.
    • Brea, CA 92821
    • United States
    Deltagare via post får delta så många gånger de vill, men endast ett bidrag godkänns och räknas. Personer som deltar via post med hjälp av flera postadresser kommer automatiskt att diskvalificeras. Personer som deltar via post måste säkerställa att portokostnaden täcks. EVGA kommer inte att ta ansvar för bidrag som inte kommer fram på grund av otillräckligt porto.

Pris/odds:

Tre (3) förstapris är tillgängliga för ett grafikkort av modellen EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 ELITE 12GHz med artikelnummer 11G-P4-6797-K2. Ett förstapris är tillgängligt för Nord- och Sydamerika, ett är tillgängligt för Europa, Mellanöstern och Afrika och ett är tillgängligt för Asien- och Stillahavsområdet.

Totalt ungefärligt värde för varje förstapris är 849,99 USD. Vinstoddsen avgörs av totala antalet kvalificerade bidrag som mottagits.

Val av vinnare:

Vinnarna kommer att väljas kring den den 16 mars 2018 genom att en slumpmässig dragning av kvalificerade bidrag görs av Sponsorn.

Villkor för priset:

Ursprungliga ägare av en CLC-produkt som registrerar sig via kampanjsidan måste ha överfört en giltig faktura när dragningen görs. De potentiella vinnarna av förstapriset (i väntan på bekräftelse på rätt att delta) kommer att meddelas via e-post eller vanlig certifierad post. En potentiell vinnare måste svara och godkänna priset inom tio (10) dagar efter att ha meddelats eller att försöket att meddela denne har gjorts för att göra anspråk på vinnarpriset. Potentiella vinnare från Kanada måste i enlighet med kanadensisk lag svara korrekt på en tidsbegränsad fråga som testar dennes kunskaper utan hjälp från andra personer eller mekaniska anordningar. Detta för att ha rätt att ta emot förstapriset. Det kommer annars att förverkas.

Vinnare som bor i andra länder måste skicka tillbaka en motsvarande försäkran som innehåller vinnarens namn, fysiska adress, telefonnummer samt e-postadress. Dokumentet kommer att kräva bekräftelse på att vinnaren har rätt att vinna det stora priset samt att vinnaren bekräftar att denne läst och förstått de officiella villkoren för kampanjen. Potentiella vinnare kommer att förses med denna försäkran (på engelska).

Alla vinnare av förstapriset måste ha ett giltigt och aktuellt konto på RVGA.com inom 10 dagar från att ha accepterat förstapriset. Om vinnaren av förstapriset inte har ett konto måste denne registrera sig på https://forums.evga.com/register och aktivera profilen via ett automatiskt e-postmeddelande som genereras vid registreringen. Ett registrerat konto hjälper EVGA med frakten och spårningen av priset och hjälper även vinnaren om några frågor skulle dyka upp. Den här informationen säljs aldrig och lämnas aldrig ut till tredje part.

Om en potentiell vinnare av förstapriset inte kan kontaktas, om pris inte kan levereras eller om vinnaren inte undertecknar och skickar tillbaka begärda dokument inom tidsperioden kommer den potentiella vinnarens pris att ha förverkats. Samtliga ovanstående giltighetskrav kan tillfälligt upphävas efter Sponsorns eget gottfinnande för att ge den potentiella vinnaren en rimlig tidsperiod för att tillfredsställa alla kraven gällande rätt att delta. Sponsorn har dock inget ansvar att tillfälligt upphäva giltighetskraven för en potentiell vinnare och inte heller att upphäva dessa på obestämd tid om vinnaren inte har följt giltighetskraven. Om en potentiell vinnare av någon anledning diskvalificeras kommer Sponsorn att ge priset till en annan vinnare.

Allmänna villkor och begränsningar:

Alla bidrag kommer att vara Sponsorns egendom. Om en deltagare försöker lämna in mer än ett gratis bidrag online genom att använda flera/olika e-postadresser, identiteter, registreringar och/eller inloggningar eller andra metoder kommer alla deltagarens bidrag att förklaras ogiltiga och deltagaren kan komma att diskvalificeras. Deltagare som använder sig av automatiska-/robotsystem för att delta kommer att uteslutas ur tävlingen. Vid en dispyt gällande bidrag som mottagits från flera användare med samma e-postkonto kommer detta e-postkontos godkända användare att anses vara den som deltar. Den godkända användaren är den person som tilldelats e-postadressen av en internetleverantör eller organisation som ansvarar för tilldelande av e-postadresser. Alla federala, statliga, lokala och provinsiella skatter och avgifter för priset är, om tillämpligt, vinnarens ansvar. Det går inte att byta ut priset, lösa in det mot kontanter eller överföra det till annan person utöver en efterlevande make/maka, eller efter Sponsors gottfinnande. Genom att acceptera priset ger vinnaren Sponsorn och dess ombud rätten att använda vinnarens namn och/eller avbild för reklam eller annonsering utan ytterligare kompensation, förutom då så är förbjudet enligt lag. Genom att delta håller alla deltagare och vinnare i kampanjen Sponsorn och var och en av dess samarbetspartners, moderbolag, chefer, tjänstemän, anställda och ombud skadeslösa och ansvarsfria för skador eller orsaksverkan (hur de än beskrivs eller namnges) vad gäller eller vad som kommer av deltagarens deltagande i kampanjen och/eller mottagandet, användandet eller missbruket av priset som denne getts. Genom att delta i denna kampanj godkänner deltagare/vinnare att de är bundna av de officiella villkoren och de beslut som Sponsorn tar. Deltagarna godkänner dessutom genom att de deltar att de då och då får kampanjerbjudanden från Sponsorn. Alla dispyter gällande denna kampanj kommer att styras och förstås i enlighet med delstaten Kaliforniens lagar, regler och förordningar. Sponsorn förbehåller sig rätten att avbryta, skjuta upp eller ändra CLC-kampanjen när denne efter eget gottfinnande kommer fram till att CLC-kampanjen av någon anledning inte kan utföras så som ursprungligen planerats eller om bedrägeri, tekniska fel, fel med utskrift eller utskick eller andra oförutsedda händelser, äventyrat CLC-kampanjens rättvisa eller integritet. I fall då CLC-kampanjen avslutas innan det angivna slutdatumet förbehåller Sponsorn sig rätten att dela ut förstapriset i en slumpad utlottning med alla de godkända bidrag som tagits emot vid tidpunkten för avslutandet. I STÖRSTA MÖJLIGA UTSTRÄCKNING TILLÅTEN AV LAG FRÅNSÄGER SIG Sponsorn ALLA GARANTIER OCH VILLKOR GÄLLANDE PRISET OAVSETT OM DESSA ÄR UTTRYCKTA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA INKLUSIVE, MEN INTE BEGRÄNSAT TILL, UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER GÄLLANDE BESKAFFENHET ELLER LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ELLER ALLMÄNT SYFTE.

Lista över vinnare:

Vinnarna kommer att offentliggöras på Sponsorns webbplats EVGA.com kring den 16 mars 2018. FFör skriftlig bekräftelse av namn och stad/(delstat, provins, land) för vinnaren av förstapriset skickas ett självadresserat, frankerat M65-kuvert till: EVGA CLC Promotion Event Winner Confirmation Request, 408 Saturn St., Brea, CA 92821 USA.

Sponsor:

EVGA Corp., 408 Saturn St., Brea, CA 92821 USA.

Ogiltigt varhelst det förbjuds eller begränsas enligt lag.

Article Navigation Left Article Navigation Right