Header
Youtube

Catzilla, ett benchmark mellan API:er, designat för OpenGL 4.0 och DirectX 9 eller 11 och Windows operativsystem (64-bitars och 32-bitars Windows 8, 7, XP och Vista), är ett snabbt, men ändå omfattande, jämförelseprogram som använder algoritmer man hittar i de senaste datavideospelen, så att användare kan se hur deras dator kommer att klara av de mest krävande spelen.

Genom att följa Catzilla:s enkla 500 MB-nedladdning testas en dators hårdvara med en episk video av två kämpande "Catzillor". Videon, med avancerad HD-grafik, flammande partikeleffekter och explosiva scener, är såväl en underhållande och kort animering som grunden för det omfattande jämförelsetestet. Platige Image – den prisbelönade studion bakom grafiken som finns i många videospel, reklamfilmer, animeringar och filmer, inklusive i The Witcher och Cyberpunk 2077 – har skapat grafiken i Catzilla-videon.

Efter testet, som bara tar några minuter, ger Catzilla direkt resultatet av jämförelsen samt rekommendationer för hårdvara och programvara. Med bara ett klick kan användare justera sina datorer för mera "schvung". Detta inkluderar att installera de senaste drivrutinerna, ställa in rätt mängd cache, öka ledigt minnesutrymme och ändra färgdjup och upplösning. Catzilla kan även rekommendera den senaste hårdvaran som kan öka prestandan.

EVGA och utvecklarna på Catzilla har sammanställt en särskild EVGA-version, som finns tillgänglig GRATIS! Med gratisversionen kan du köra 720P-testet och jämföra det med andra. EVGA-versioner av Catzilla benchmark för högre upplösningar finns också tillgängliga i grundläggande och avancerade versioner. Du kan uppgradera till versioner med högre upplösning inifrån benchmark-programmet. Ladda ned det nedan.

Free Download
Catzilla Logo Allplayer

© ALLPlayer Group Ltd. Partnership. © EVGA Corporation.

Article viewed: 2850 times since 11/21/2013 6:03:57 PM