Ladda ner nu
GeForce drivers up to date
Ladda ner nu

Håll drivrutiner uppdaterade

GeForce Experience meddelar dig automatiskt om nya drivrutinreleaser från NVIDIA. Med ett enda klick kan du uppdatera drivrutinen direkt, utan att lämna skrivbordet.

Auto-optimera dina spel

GeForce Experience utnyttjar kraften från NVIDIA:s datacenter i molnet för att ge dig optimala inställningar, skräddarsydda för din PC. Optimera grafiken i dina spel med ett enda klick. Eller använd skjutreglaget för att enkelt ange din föredragna bildrutehastighet eller bildkvalitet.

Visa alla spel med support >

Dela dina bästa spelmoment.

GeForce ShadowPlay™ är det enklaste sättet att spela in dina favoritspelmoment. Det är också det snabbaste sättet att sända ut ditt spel på Twitch. ShadowPlay körs i bakgrunden så att du när som helst kan spela in eller sända ut. Och tack vare GPU-acceleration är det så snabbt du inte ens märker inspelningen.

Lär dig mer om ShadowPlay >

Strömma dina spel till
NVIDIA® SHIELD™

GeForce Experience strömmar dina PC-spel till spelportabeln NVIDIA SHIELD, så att du kan spela dina favoritspel överallt i hemmet eller på väg. Kasta dig in i Borderlands 2 utan att hoppa ur sängen. Eller fortsätt där du slutade i Skyrim nere på det lokala fiket. Bara det finns en internetanslutning så har du dina PC-spel med dig.

Lär dig mer om SHIELD >

Green Separator
EVGA The Way It's Meant to be Played