EVGA:S EFTERFEST

EVGA:S EFTERFEST

Kampanjen är stängd

Huvudfirandet må vara över men festen fortsätter! Håll liv i festligheterna och delta i EVGA:s efterfest i sociala medier för att vinna fantastiska priser. Det finns många sätt att delta och du har större chans att vinna ju fler sätt du provar!

EVGA:S EFTERFEST startar den 5 januari 2018 och slutar den 19 januari 2018. Kom tillbaka och se om du har vunnit! Vi kommer att publicera vinnarna den 23 januari 2018.

New Years After Party Social Media
  • Besök TEAMEVGA på Facebook (en länk finns på kampanjsidan)
  • Besök @TEAMEVGA på Instagram (en länk finns på kampanjsidan)
  • Prenumerera på TEAMEVGAS YouTube-kabel (en länk finns på kampanjsidan)
  • Visit EVGA Mods Rigs (en länk finns på kampanjsidan)
  • Följ @TEAMEVGA på Twitter (en länk finns på kampanjsidan)
  • Följ TEAMEVGA på TWITCH.tv (en länk finns på kampanjsidan)
  • Gå med i en EVGA-gaminggrupp på Steam (en länk finns på kampanjsidan)
  • Rekommendera oss till dina vänner
    • Få en extra chans att vinna för varje person som deltar via en länk (en länk finns på kampanjsidan)
    • Obs! För att din rekommendation som vara giltig måste din vän slutföra minst en åtgärd.

Det är allt! Nu har du deltagit i tävlingen!**

Vinnarna annonseras via widgeten och på artikelsidan på eu.evga.com/articles/01178/new-years-after-party-social-media-event/, och de kommer dessutom att kontaktas personligen via e-post.

Eftersom det kan finnas flera deltagare med samma för- och efternamn kommer EVGA att kontakta varje vinnare personligen inom 24 timmar efter att vinnarnas namn publicerats.

DET HÄR KAN DU VINNA!

1x Bundle 1
1x Bundle 2

VILLKOR

OFFICIELLA VILLKOR

INGET KÖPTVÅNG. KÖP ELLER BETALNINGAR FÖRBÄTTRAR INTE DINA CHANSER ATT VINNA TÄVLINGEN.

RÄTT ATT DELTA

För att kunna delta i tävlingen måste du vara minst 13 år gammal. Genom att delta i denna utlottning accepterar deltagarna dessa officiella regler och EVGA Corporations beslut, som är slutgiltiga i alla ärenden som rör denna utlottning.

UTLOTTNINGEN BÖRJAR

den 5 januari 2018 kl. 10:00 AM PST

UTLOTTNINGEN SLUTET

den 19 januari 2018 kl. 11:59 PM PST

Anställda hos EVGA, dess moderbolag, filialer och dotterbolag och de anställdas anhöriga kan inte delta i denna utlottning.

EVGA ansvarar inte för sena, förlorade, ofullständiga, oläsliga eller felaktiga inlägg och registreringar eller elektroniska överföringsfel som resulterar i utelämningar, avbrott, borttagning, fel, förseningar i operationer eller överföringar som leder till att deltagaren misslyckas med att genomföra ett eller alla av de angivna sätten att vinna EVGA:S EFTERFEST -tävlingen.

EVGA förbehåller sig rätten att ändra eller uppdatera regler, villkor och priser kopplade till det här erbjudandet när som helst utan föregående meddelande.

HUR DU DELTAR:

Under utlottningsperioden kommer EVGA att tillhandahålla en widget på EVGA:S EFTERFEST-tävlingen. Kampanjsidan hittar du på: eu.evga.com/articles/01178/new-years-after-party-social-media-event/ Den här sidan/widgeten låter deltagare skicka ett tävlingsbidrag till kampanjen på flera sätt:

  • Besök TEAMEVGA på Facebook (en länk finns på kampanjsidan)
  • Besök @TEAMEVGA på Instagram (en länk finns på kampanjsidan)
  • Prenumerera på TEAMEVGAS YouTube-kabel (en länk finns på kampanjsidan)
  • Visit EVGA Mods Rigs (en länk finns på kampanjsidan)
  • Följ @TEAMEVGA på Twitter (en länk finns på kampanjsidan)
  • Följ TEAMEVGA på TWITCH.tv (en länk finns på kampanjsidan)
  • Gå med i en EVGA-gaminggrupp på Steam (en länk finns på kampanjsidan)
  • Rekommendera oss till dina vänner
    • Få en extra chans att vinna för varje person som deltar via en länk (en länk finns på kampanjsidan)
    • Obs! För att din rekommendation som vara giltig måste din vän slutföra minst en åtgärd.

Alla sätten att delta online kan användas en (1) gång − om inget annat anges − upp till maximalt nio (9) olika sätt att delta online per person, per e-postadress och per hushåll, oavsett om en person har mer även adress eller mer än en person använder samma adress. Om en deltagare försöker lämna in fler bidrag än vad som anges ovan genom att använda flera/olika profiler, identiteter, registreringar och inloggningar eller andra metoder kommer deltagarens bidrag att förklaras ogiltiga och deltagaren kommer att uteslutas ur tävlingen. Deltagare som använder sig av automatiska system för att delta kommer att uteslutas ur tävlingen. Om tvister uppstår beträffande en registrering anses den auktoriserade kontoinnehavaren för profilen som användes för registreringen utgöra registreraren eller deltagaren. Den ”auktoriserade kontoinnehavaren” är den juridiska person som tilldelats en profil på respektive sociala medieplattform, Den potentiella vinnaren kan bli tvungen att visa upp bevis på att han eller hon är den auktoriserade kontoinnehavaren. Utlottningen följer den lagstiftning som gäller i USA och är ogiltig där den förbjuds i lag.

ALTERNATIVA SÄTT ATT DELTA:

Du kan även delta i utlottningen genom att skicka ett vykort i standardstorlek med ditt namn och din e-postadress till: EVGA:S EFTERFEST, 408 Saturn St., Brea, CA 92821. Poststämpeln på bidrag som sänds in på vykort ska falla inom utlottningsperioden för att de ska inkluderas i utlottningen, och endast ett vykort/en e-postadress kan skickas in under utlottningsperioden.

VAL AV VINNARE/SLUMPMÄSSIG UTLOTTNING:

Potentiella vinnare lottas fram bland alla kvalificerade bidrag. Vinnarnas namn publiceras senast den den 23 januari 2018 kl. 17.00 PST. Vinstoddsen beror på antalet kvalificerade bidrag som mottagits.

Priserna för den här kampanjen hittar du här: eu.evga.com/articles/01178/new-years-after-party-social-media-event/

Priserna delas ut utan någon som helst garanti från EVGA, vare sig uttalad eller underförstådd, utan begränsning, med undantag av fall där detta bryter mot federala, statliga, provins- eller lokala lagar eller bestämmelser. Alla federala, statliga, provins- och lokala lagar och bestämmelser tillämpas. Priset kan inte bytas ut mot kontanter, men EVGA kan enligt eget omdöme byta ut priset mot ett annat pris av lika eller högre värde. Priserna kan inte överlåtas till en annan person. Om ett pris/meddelandet om ett pris returneras kan detta leda till att deltagaren utesluts ur tävlingen och en annan vinnare väljs. Potentiella vinnare som inte kontaktar EVGA inom 14 dagar från det första kontaktförsöket förlorar sitt pris. EVGA förbehåller sig rätten att efter eget omdöme utesluta deltagare från utlottningen om det finns rimliga skäl att anta att deltagaren har försökt underminera det lagliga genomförandet av denna utlottning genom fusk, bedrägeri, andra orättvisa spelförfaranden eller missbruk, hot eller trakasserier som riktats mot någon annan deltagare, EVGA:s anställda eller filialer.

ANVÄNDNING AV VINNARENS NAMN OCH UPGIFTER:

Genom att delta i tävlingen ger varje deltagare EVGA, dess representanter och licensinnehavare rätten att utan ytterligare kompensation använda deltagarens namn och uppgifter i sändningar, tryck och reklam i samband med denna utlottning.

ANSVARSBEGRÄNSNING

Genom att delta samtycker deltagarna till att friskriva EVGA och deras handläggare, ledning, anställda och agenturer från anspråk, förlust, ansvar eller skada av något slag som uppstår på grund av kundens deltagande i utlottningen eller mottagande eller användning av priset.

PRISET KAN INTE BYTAS UT:

Priset kan inte bytas ut mot kontanter men EVGA kan enligt eget omdöme byta ut priset mot ett annat pris av lika eller högre värde. Priset kan inte överlåtas till en annan person.

Vinnaren ansvarar för alla federala, statliga och lokala skatter i samband med mottagandet och användningen av detta pris.

Alla tvister, anspråk och rättsgrunder som uppstår på grund av eller i samband med den här utlottningen, eller i samband med pris som delats ut, ska lösas individuellt utan någon form av kollektiv talan, och uteslutande genom skiljedom. Anspråk, domar och skiljedomsutslag ska vara begränsade till faktiska kostnader som åsamkats, inklusive kostnader kopplade till att delta i denna utlottning, men i inget fall advokatkostnader. Dessa officiella regler ska regleras av, lyda under och tolkas enligt lagarna i delstaten Kalifornien i USA, utan hänsyn till några lagvalsregler. Om någon eller några bestämmelser i de här officiella reglerna skulle befinnas vara ogiltiga eller ogenomförbara ska alla övriga bestämmelser förbli i full kraft och effekt. I den utsträckning det tillåts enligt lag ska rättigheterna att processa, begära föreläggande eller starta rättsliga eller andra förfaranden i det fall tvister skulle uppstå eller anspråk göras på grund av eller i samband med utlottningen härmed uteslutas och alla deltagare avstå från alla sådana rättigheter.

Erbjudandet gäller inte där det är förbjudet.

Sponsor: Utlottningen sponsras av EVGA Corporation (EVGA), ett kaliforniskt företag med huvudsakligt säte på 408 Saturn St., Brea, CA 92821, USA.

Denna kampanjen sponsras, godkänns eller administreras inte av eller sker inte i samarbete med Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Twitch.tv, Steam eller Valve Corporation.