Gamingeventet Neon Resistance

Gamingeventet Neon Resistance

2100-talets strider kommer inte längre att ske på slagfälten utan i cyberspace.Slå dig samman med andra tangentbordskrigare och hacka er in i framtiden med gamingeventet Neon Resistance, backat av EVGA och Intel. Slå ut motståndarteamet för ett fint byte. Ju mer du spelar desto bättre utrustning, delta för att vinna! Ladda upp några vinster!

Det finns en hel del olika spel att välja bland, som Battlefield 4, Team Fortress 2 och många andra! Men det handlar om mer än bara spel. När du anmäler dig till Gamingeventet Neon Resistance och loggar in på våra servrar mellan den den 18 juni 2018 och den 30 juni 2018 blir du kvalificerad att vinna spöklikt fina priser – bara genom att spela! Att anmäla sig är helt kostnadsfritt och enkelt att göra – var du än bor. Vi har massor av priser att ge bort, så missa inte den här otroliga möjligheten att spela fantastiska spel och dessutom vinna kvalitetsprodukter!

Att kvalificera för eventet är snabbt och lätt om du följer dessa enkla steg. Anmäl dig på den här sidan med ditt Steam ID, soldatnamnet du använder i Battlefield 4, namnet du använder i Killing Floor 2, namnet som du använder i Rising Storm 2: Vietnam eller alla fyra om du vill. Efter det behöver du bara logga in och spela någon gång mellan den den 18 juni 2018 klockan 16:00 PST och den den 30 juni 2018 23:59:59 PST. Missa inte att kolla in vår officiella EVGA-gamingblogg för att se en fullständig lista över servrar som är tillgängliga och läsa några riktigt bra artiklar skrivna av EVGA-teamet! Och glöm inte att du kan använda våra servrar även efter eventet!

Detta är en global kampanj och alla är välkomna att delta.

Du kan se olika speltider nedan:

Battlefield 4: http://www.evgagaming.com/stats.aspx
Source Games: http://www.evgagaming.com/stats-source.aspx
Killing Floor 2: http://www.evgagaming.com/stats-kf2.aspx
Rising Storm 2: Vietnam: http://www.evgagaming.com/stats-rs2.aspx

Samtliga vinnare måste skicka ett e-postmeddelande till iwon@evga.com senast den 20 juli 2018 för att få sitt pris. Se till att din EVGA-profil är uppdaterad med rätt e-postadress.

Prislista

Prisnivå 5

Spela i minst TJUGO (20) timmar på våra spelservrar för att ha chans att vinna

1x Paket 1

Prisnivå 4

Spela i minst TIO (10) timmar på våra spelservrar för att ha chans att vinna

1x Paket 2

Prisnivå 3

Spela i minst FEM (5) timmar på våra spelservrar för att ha chans att vinna

Prisnivå 2

Spela i minst TRE (3) timmar på våra spelservrar för att ha chans att vinna

Prisnivå 1

Spela så länge du vill på våra spelservrar för att ha chans att vinna

Villkor

OFFICIELLA REGLER:

Registreringen öppnar den 13 juni 2018. Speleventet startar den 18 juni 2018 klockan 16:00 PST och pågår till den 30 juni 2018 klockan 11:59 PST.

DU BEHÖVER INTE KÖPA ELLER BETALA NÅGOT FÖR ATT DELTA ELLER VINNA. ETT KÖP ÖKAR INTE CHANSEN ATT VINNA.

KRAV FÖR ATT DELTA:

  1. Du måste vara minst 18 år gammal (för dig som är under 18 år eller om du räknas som minderårig i landet där du bor krävs tillstånd av en förälder/vårdnadshavare för att delta).
  2. Du måste ha ett konto på EVGA.com (du registrerar dig gratis på https://eu.evga.com/login.asp).
  3. Du måste ha en stabil internetanslutning.
  4. Du måste ha något av följande spel: Team Fortress 2, Killing Floor 2, Left 4 Dead 2, Battlefield 4 eller Counter Strike: Global Offensive.

GÖR SÅ HÄR FÖR ATT DELTA I EVENTET:

  • (a) Registrera dig för ett konto på EVGA:s webbplats innan eller under eventet.
    • Du måste ange ett Steam ID samt ett namn som du använder i Battlefield 4 eller Killing Floor 2.
  • (b) Du kan bara registrera dig en gång eftersom eventet endast tillåter ett deltagande per person.

EVGA-anställda, våra sponsorer och alla dotterbolag, samt nära anhöriga (make/maka, föräldrar, syskon och barn) och medlemmar i de anställdas hushåll får inte delta i det här erbjudandet.

EVENTREGLER:

Alla beslut som fattas av sponsorer för detta event är slutliga och bindande. Genom att delta i eventet samtycker du till följande regler och bestämmelser.

  • (a) Endast ETT deltagande per person.
  • (b) God ton och respektfullt beteende i internettelefoni och chattar.
  • (c) Olika prisnivåer:
    • Nivå 1: Alla har chans att vinna oavsett hur länge de spelar.
    • Nivå 2: Alla som spelar i minst tre (3) timmar har chans att vinna.
    • Nivå 3: Alla som spelar i minst fem (5) timmar har chans att vinna.
    • Nivå 4: Alla som spelar i minst tio (10) timmar har chans att vinna.
    • Nivå 5: Alla som spelar i minst tjugo (20) timmar har chans att vinna.
  • (d) Eventreglerna kan komma att ändras när som helst. Om ändringar görs kan du läsa om dem på eventsidan på EVGA:s webbplats och forum.
  • (e) Detta är inte en tävling eller turnering.
  • (f) Oddsen för att vinna ett pris beror helt på antalet kvalificerade deltagare när den slumpmässiga utlottningen genomförs. Vinnarna lottas fram och publiceras på EVGA:s webbplats den 6 juni 2017. Alla beslut är slutgiltiga och bindande.
  • (g) Du måste följa serverreglerna som anges här: (http://www.evgagaming.com/rules.aspx).

En lista över priserna finns på EVGA:s webbplats: https://eu.evga.com/articles/01225/neon-resistance-gaming-event/

EVGA förbehåller sig rätten att byta ut priset mot ett annat pris av lika eller högre värde om hela eller delar av ett pris som anges ovan inte längre finns att tillgå. Priset kan inte bytas ut mot kontanter. Priser delas ut utan någon som helst garanti från EVGA, vare sig uttalad eller underförstådd, utan begränsning, med undantag av fall där detta bryter mot federala, statliga, provinsiella eller lokala lagar eller bestämmelser. Alla federala, statliga, provinsiella och lokala lagar och bestämmelser tillämpas. EVGA:s beslut och bedömningar för detta event är slutliga och bindande. Om ett pris/meddelandet om ett pris returneras kan detta leda till att deltagaren utesluts ur eventet och en annan vinnare väljs. Samtliga vinnare måste skicka ett e-postmeddelande till iwon@evga.com inom fjorton (14) dagar från tillkännagivandet av vinnaren för att få sitt pris. Potentiella vinnare och deras föräldrar/vårdnadshavare kan bli tvungna att skriva under och skicka tillbaka en Försäkran eller en Deklaration om deltagarens rätt att deltaga i spelet samt att avstå från rätten till garanti och medgivande av sponsorns rätt att publicera inom 30 dagar från tillkännagivandet. Försummelse att iaktta denna tidsperiod kan detta leda till att deltagaren utesluts ur eventet och en annan vinnare väljs. EVGA förbehåller sig rätten att efter eget omdöme utesluta deltagare från eventet om det finns rimliga skäl att anta att deltagaren har försökt underminera det lagliga genomförandet av detta event genom fusk, bedrägeri, andra orättvisa spelförfaranden eller missbruk, hot eller trakasserier som riktats mot någon annan deltagare, EVGA:s anställda eller filialer.

ANVÄNDNING AV VINNARENS NAMN OCH UPPGIFTER:

Genom att delta i eventet ger varje deltagare EVGA, dess representanter och licensinnehavare rätten att utan ytterligare kompensation använda deltagarens namn, uppgifter, resultat, uttalanden och inlämnat material i sändningar, tryck och reklam i samband med detta event.

ANSVARSBEGRÄNSNING:

Genom att delta samtycker deltagarna till att friskriva EVGA och deras handläggare, ledning, anställda och agenturer från anspråk, förlust, ansvar eller skada av något slag som uppstår på grund av sitt deltagande i eventet eller mottagande eller användning av priset.

Vinnarna ansvarar för alla federala, statliga och lokala avgifter eller skatter i samband med mottagandet och användningen av priset.

Alla tvister, anspråk och rättsgrunder som uppstår på grund av eller i samband med det här eventet, eller i samband med pris som delats ut, ska lösas individuellt utan någon form av kollektiv talan, och uteslutande genom skiljedom. Anspråk, domar och skiljedomsutslag ska vara begränsade till faktiska kostnader som åsamkats, inklusive kostnader kopplade till att delta i det här eventet, men i inget fall advokatkostnader. Dessa officiella regler ska regleras av, lyda under och tolkas enligt lagarna i delstaten Kalifornien i USA, utan hänsyn till några lagvalsregler. Om någon eller några bestämmelser i de här officiella reglerna skulle befinnas vara ogiltiga eller ogenomförbara ska alla övriga bestämmelser förbli i full kraft och effekt. I den utsträckning som tillåts enligt lag ska rättigheterna att processa, begära föreläggande eller starta rättsliga eller andra förfaranden i det fall tvister skulle uppstå eller anspråk göras på grund av eller i samband med det här eventet härmed uteslutas och alla deltagare avstå från alla sådana rättigheter.

FRISKRIVNING:

EVGA ska inte hållas ansvariga om eventet av någon anledning inte kan genomföras som planerat på grund av datorvirus, bedrägeri, buggar, manipulering, otillåtet ingripande, tekniska problem eller force majeure, som enligt sponsorns eget gottfinnande försämrar eller påverkar eventets administration, säkerhet, rättvisa, integritet eller korrekta genomförande. Sponsorn förbehåller sig rätten att enligt eget gottfinnande utesluta individer som manipulerar eller missbrukar eventet på något sätt, vilket avgörs helt av sponsorn, och att avbryta, avsluta, ändra eller skjuta upp eventet till ett senare datum. Sponsorn åtar sig inget ansvar för några som helst fel, uteslutningar, avbrott, borttagningar, defekter, fördröjningar i användande eller överföring, fel på kommunikationskanaler eller andra fel på eller fel som är relaterade till programvaruplattformen som används för eventet, inklusive skada på deltagarens eller annan persons dator i samband med eller på grund av deltagande i eller nedladdning av material från detta event.

Erbjudandet gäller inte där det är förbjudet.

SPONSOR: Detta event sponsras av EVGA Corporation (EVGA), ett kaliforniskt företag med huvudsakligt säte på 408 Saturn St., Brea, CA 92821, USA